+43 6245 21864 - horká linka rebelů pro skvělý marketing.

HERZBLUAT
Marketing- & Reklamní agentura, Salzburg

HERZBLUAT Marketingová a reklamní agentura

Jsme rebelové. Reklamní rebely.
Vyvíjíme strategie tak, abyste byli úspěšní.
Pro váš marketing. Pro vaši reklamu.

Prohlášení o ochraně soukromí

Ochrana osobních údajů

Toto prohlášení o ochraně údajů jsme napsali, abychom vám v souladu s ustanoveními obecného nařízení EU o ochraně údajů vysvětlili, jaké informace shromažďujeme, jak využíváme údaje a jaké možnosti máte jako návštěvník těchto webových stránek.

Tato vysvětlení bohužel zní velmi technicky, ale pokusili jsme se popsat nejdůležitější věci tak jednoduchým a jasným způsobem.

Automatické ukládání dat

Když v těchto dnech navštívíte webové stránky, automaticky se vytvoří a uloží určité informace, včetně informací na tomto webu.

Pokud navštívíte náš web tak, jak je nyní, náš webový server (počítač, na kterém je tento web uložen) automaticky ukládá data, jako je IP adresa vašeho zařízení, adresy navštívených podstránek, podrobnosti o vašem prohlížeči (např. Chrome, Firefox, Edge, ...) a datum a čas. Nepoužíváme tato data a obvykle je neposkytujeme, ale nemůžeme vyloučit, že tato data budou zobrazena v případě nezákonného chování.

Ukládání osobních údajů

Osobní údaje, které nám na tomto webu předáváte elektronicky, jako je jméno, e-mailová adresa, adresa nebo jiné osobní údaje v souvislosti s odesláním formuláře nebo komentářů v blogu, se ukládají společně s časem a IP Adresa se používá pouze ke stanovenému účelu, je bezpečně uložena a není předávána třetím stranám.

Vaše osobní údaje proto používáme pouze pro komunikaci s těmi návštěvníky, kteří výslovně požadují kontakt a pro zpracování služeb a produktů nabízených na tomto webu. Vaše osobní údaje neposkytujeme bez vašeho souhlasu, ale nemůžeme vyloučit, že tato data budou zobrazena v případě nezákonného chování.

Pokud nám pošlete osobní údaje e-mailem - mimo tento web - nemůžeme zaručit bezpečný přenos a ochranu vašich údajů. Doporučujeme nikdy neposílat důvěrná data nezašifrovaná e-mailem.

Vaše práva

V zásadě máte právo na informace, opravu, výmaz, omezení, přenositelnost dat, odvolání a námitky. Pokud se domníváte, že zpracování vašich údajů porušuje zákon o ochraně údajů nebo že vaše nároky na ochranu údajů byly jiným způsobem porušeny, můžete podat stížnost orgánu dozoru. V Rakousku se jedná o orgán pro ochranu údajů, jehož webovou stránku najdete na https://www.dsb.gv.at/ najít.

Šifrování TLS pomocí https

K bezpečnému přenosu dat na internetu používáme https. Pomocí TLS (Transport Layer Security), šifrovacího protokolu pro bezpečný přenos dat na internetu, můžeme zajistit ochranu důvěrných dat. Použití této ochrany před přenosem dat poznáte podle malého symbolu zámku v levé horní části prohlížeče a použití schématu https jako součásti naší internetové adresy.

Cookies

Naše webové stránky používají k ukládání dat specifických pro uživatele soubory cookie HTTP.
Cookie je krátký datový balíček, který se vyměňuje mezi webovým prohlížečem a webovým serverem, ale nemá pro ně zcela smysl a pouze pro webovou aplikaci, např. B. internetový obchod, nabývá významu, jako je obsah virtuálního nákupního košíku.
Existují dva typy souborů cookie: soubory cookie první strany jsou vytvářeny naším webovým serverem a soubory cookie třetích stran jsou vytvářeny ostatními uživateli Websites (např. Google Analytics).
Existují tři kategorie souborů cookie: naprosto nezbytné soubory cookie pro zajištění základních funkcí webu, funkční soubory cookie pro zajištění výkonu webu a cílené soubory cookie pro zlepšení uživatelského dojmu.
Používáme cookies, aby náš web byl uživatelsky přívětivější. Některé soubory cookie zůstávají v zařízení uloženy, dokud je neodstraníte. Umožňují nám rozpoznat váš prohlížeč při příští návštěvě.
Pokud si to nepřejete, můžete nastavit svůj prohlížeč tak, aby vás informoval o nastavení souborů cookie a že to povolíte pouze v jednotlivých případech.
Můžete smazat soubory cookie, které jsou již v počítači, nebo je můžete kdykoli deaktivovat. Postup se liší v závislosti na prohlížeči. Nejlepší je vyhledat v Googlu pokyny pomocí vyhledávacího výrazu „smazat cookies chrome“ nebo „deaktivovat chrome cookies“ v případě prohlížeče Chrome nebo nahradit slovo „chrome“ názvem vašeho prohlížeče, např. B. edge, firefox, safari.
Pokud nám obecně nedovolíte používat cookies, tj. Deaktivovat je pomocí nastavení vašeho prohlížeče, nemusí některé funkce a stránky fungovat podle očekávání.

Zpravodaj

Pokud se přihlásíte k odběru našeho zpravodaje, přenášíte výše uvedené osobní údaje a dáváte nám právo vás kontaktovat e-mailem. Data, která uložíte, používáme pouze při registraci k odběru novinek do našeho zpravodaje a nepředáváme je dále.

Pokud se odhlásíte k odběru novinek - najdete odkaz na tento odkaz v dolní části každého informačního bulletinu - odstraníme veškerá data, která byla uložena při registraci k odběru novinek.

Zásady ochrany osobních údajů služby Mapy Google

Na našem webu používáme Mapy Google od společnosti Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA).

Pomocí funkcí této mapy jsou data přenášena do Googlu. Můžete zjistit, která data shromažďuje Google a k čemu se tato data používají https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ přečíst.

Zásady ochrany osobních údajů služby Google Analytics

Používáme Google Analytics od Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA) na tomto webu pro statistické vyhodnocení údajů o návštěvnících. Google Analytics k tomu používá cílené soubory cookie.

Další informace o podmínkách použití a ochraně osobních údajů naleznete na stránce http://www.google.com/analytics/terms/de.html nebo pod https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Pseudonymizace

Naším zájmem ve smyslu GDPR je zlepšení naší nabídky a našich webových stránek. Protože soukromí našich uživatelů je pro nás důležité, jsou data uživatelů pseudonymizovaná. Zpracování údajů probíhá na základě zákonných ustanovení § 96 Abs 3 TKG a čl. 6 EU-DSGVO Abs 1 osvětlil (souhlas) a / nebo f (legitimní zájem) DSGVO.

Deaktivace sběru dat pomocí Google Analytics

S pomocí Doplňky prohlížeče pro deaktivaci JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js, dc.js) může návštěvníkům webových stránek zabránit v používání jejich dat.

Můžete společnosti Google zabránit v shromažďování dat generovaných souborem cookie a souvisejících s vaším používáním webu a ve zpracování těchto dat stažením a instalací pluginu prohlížeče, který je k dispozici na následujícím odkazu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Doplněk Google Analytics pro zpracování dat

Uzavřeli jsme s Googlem přímou zákaznickou smlouvu na používání Google Analytics přijetím „dodatku ke zpracování dat“ v Google Analytics.

Další informace o dodatku ke zpracování dat pro Google Analytics naleznete zde: https://support.google.com/analytics/answer/3379636?hl=de&utm_id=ad

Anonymizace IP Google Analytics

Na tomto webu jsme implementovali anonymizaci IP adresy Google Analytics. Tato funkce byla vyvinuta společností Google, aby tento web mohl vyhovovat platným předpisům o ochraně údajů a doporučením místních úřadů pro ochranu údajů, pokud zakážou uložení plné IP adresy. K anonymizaci nebo maskování IP dojde, jakmile IP adresy dorazí do sítě pro sběr dat Google Analytics a před uložením nebo zpracováním dat.

Více informací o anonymizaci IP najdete na https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=de.

Přehledy Google Analytics o demografických údajích a zájmech

V Google Analytics jsme zapnuli funkce reklamních přehledů. Demografické a zájmové zprávy zahrnují věk, pohlaví a zájmy. To nám umožňuje získat lepší obrázek o našich uživatelích, aniž bychom je mohli přiřazovat jednotlivým osobám. Dozvíte se více o reklamních funkcích na https://support.google.com/analytics/answer/3450482?hl=de_AT&utm_id=ad.

Činnosti a informace svého účtu Google můžete použít v části „Nastavení pro reklamu“ https://adssettings.google.com/authenticated na konci zaškrtávacího políčka.

Odkaz na deaktivaci Google Analytics

Pokud kliknete na následující Deaktivační odkaz můžete společnosti Google zabránit v zaznamenávání dalších návštěv na tomto webu. Varování: Odstranění souborů cookie, použití anonymního / soukromého režimu prohlížeče nebo použití jiného prohlížeče povede k opětovnému shromažďování údajů.

Deaktivace služby Google Analytics

Zásady ochrany osobních údajů služby Google Fonts

Na našem webu používáme písma Google od společnosti Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA). Používání písem Google probíhá bez ověření a do rozhraní API Google Fonts nejsou odesílány žádné soubory cookie. Pokud máte účet Google, nebudou během používání písma Google Google společnosti Google přenášena žádná data z vašeho účtu Google. Google zaznamenává pouze použití CSS a použitých písem a tato data bezpečně ukládá. Více o těchto a dalších otázkách naleznete na https://developers.google.com/fonts/faq.

Můžete zjistit, která data shromažďuje Google a k čemu se tato data používají https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ přečíst.

Zásady ochrany osobních údajů na Facebooku

Na tomto webu používáme funkce Facebooku, sociální mediální sítě společnosti Facebook Ireland Ltd., 4 náměstí Grand Canal, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland.
Můžete přistupovat k funkcím (sociální plug-iny), které Facebook poskytuje https://developers.facebook.com/docs/plugins/ přečíst.
Navštěvováním našich webových stránek lze informace přenášet na Facebook. Pokud máte účet na Facebooku, může Facebook tato data přiřadit k vašemu osobnímu účtu. Pokud to nechcete, odhlaste se z Facebooku.
Pokyny k ochraně údajů, jaké informace Facebook shromažďuje a jak je používáte https://www.facebook.com/policy.php.

Zásady ochrany osobních údajů YouTube

Na tomto webu používáme video službu YouTube od YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Když navštívíte stránky našeho webu, které mají integrovaná videa YouTube, jsou data přenášena na YouTube, ukládána a vyhodnocována.
Pokud máte účet YouTube a jste přihlášeni, jsou tato data přiřazena k vašemu osobnímu účtu a data v něm uložená.

Můžete zjistit, která data shromažďuje Google a k čemu se tato data používají https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ přečíst.

Zásady ochrany osobních údajů na Twitteru

Na tomto webu používáme funkce z Twitteru, sociální sítě provozované společností Twitter International Company, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2 D02 AX07, Irsko.

To znamená, že osobní údaje lze také přenášet na Twitter. Tuto výměnu dat nemonitorujeme a nic o ní neukládáme.

Pokud se chcete dozvědět více o tom, jak Twitter používá vaše data, najdete všechny informace v Pokyny k ochraně dat Twitter na adrese https://twitter.com/de/privacy.

Pokud máte účet Twitter, můžete změnit nastavení ochrany dat v nastavení účtu pod https://twitter.com/settings/account . Změna

Zásady ochrany osobních údajů Google+

Používáme funkce Google+ na našem webu, sociální síti provozované společností Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA).

Pokud chcete plně využít nabízených funkcí, potřebujete účet Google.

I když jsou funkce (tlačítka Google +1, odznak Google+, tlačítko pro sledování, tlačítko pro sdílení Google+ a odkaz, tlačítko pro přihlášení, tlačítko pro setkání) bez účtu Google, informace jsou již do Googlu přenášeny.

Pokud jste při používání výše uvedených funkcí přihlášeni k účtu Google, budou vaše data uložena v závislosti na nastavení https://plus.google.com/settings/ publikovány po celém světě a shromažďovány a hodnoceny společností Google.

Můžete zjistit, která data shromažďuje Google a k čemu se tato data používají https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ přečíst.

Zásady ochrany osobních údajů na Instagramu

Na našem webu používáme funkce sociální mediální sítě Instagram od Instagram LLC, 1601 Willow Rd, Menlo Park CA 94025, USA.

Pomocí funkcí pro vkládání obsahu Instagramu (funkce vkládání) můžeme zobrazovat obrázky a videa.

Vyvoláním stránek, které takové funkce používají, jsou data (IP adresa, data prohlížeče, datum a čas, soubory cookie) přenášena na Instagram, ukládána a vyhodnocována.

Pokud máte účet Instagram a jste přihlášeni, budou tato data přiřazena k vašemu osobnímu účtu a data v něm uložená.

Pokyny k ochraně údajů, jaké informace Instagram shromažďuje a jak je používáte, najdete na https://help.instagram.com/155833707900388.

Zásady ochrany osobních údajů LinkedIn

Na našem webu používáme funkce sociální mediální sítě LinkedIn od LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA.

Vyvoláním stránek, které takové funkce používají, jsou data (IP adresa, data prohlížeče, datum a čas, soubory cookie) přenášeny na Pinterest, ukládány a vyhodnocovány.

Pokud máte účet LinkedIn a jste přihlášeni, budou tato data přiřazena k vašemu osobnímu účtu a data v něm uložená.

Zásady ochrany osobních údajů, jaké informace LinkedIn shromažďuje a jak je používáte, najdete na https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Zásady ochrany osobních údajů Pinterest

Na našem webu používáme tlačítka a widgety ze sociální mediální sítě Pinterest, společnost Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, USA.

Vyvoláním stránek, které takové funkce používají, jsou data (IP adresa, data prohlížeče, datum a čas, soubory cookie) přenášeny na Pinterest, ukládány a vyhodnocovány.

Pokyny k ochraně údajů, jaké informace Pinterest shromažďuje a jak je používají, najdete na https://policy.pinterest.com/de/privacy-policy.

Prohlášení o ochraně dat XING

Na našem webu používáme funkce sociální mediální sítě XING od XING SE, Dammtorstraße 30, 20354 Hamburg, Německo.

Vyvoláním stránek, které takové funkce používají, jsou data (IP adresa, data prohlížeče, datum a čas, soubory cookie) přenášena do XING, ukládána a vyhodnocována.

Pokud máte účet XING a jste přihlášeni, budou tato data přiřazena k vašemu osobnímu účtu a data v něm uložená.

Pokyny k ochraně dat, jaké informace shromažďuje XING a jak je používáte, najdete na https://www.xing.com/privacy.

Prohlášení o ochraně dat Facebook-Pixel

Na tomto webu používáme pixel Facebook z Facebooku, síť sociálních médií provozovanou společností Facebook Ireland Ltd., 4 náměstí Grand Canal, přístav Grand Canal, Dublin 2 Irsko.

Kód implementovaný na této stránce může vyhodnotit chování návštěvníků, kteří na tento web přišli z reklamy na Facebooku. To lze použít ke zlepšení reklam Facebooku a tato data jsou zaznamenávána a ukládána Facebookem. Shromážděná data nemůžeme prohlížet, ale lze je použít pouze v souvislosti s reklamou. Použití pixelového kódu Facebook také nastavuje soubory cookie.

Pomocí pixelu Facebook je návštěva této webové stránky sdělena Facebooku, aby návštěvníci Facebooku mohli vidět vhodné reklamy. Pokud máte účet Facebook a jste přihlášeni, vaše návštěva této webové stránky bude přiřazena k vašemu uživatelskému účtu Facebook.

Informace o tom, jak se pixel Facebook používá pro reklamní kampaně, naleznete na adrese https://www.facebook.com/business/learn/facebook-ads-pixel.

Můžete změnit nastavení pro reklamy na Facebooku https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen pokud jste přihlášeni na Facebooku. Na adrese http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/ můžete spravovat své preference s ohledem na online reklamu založenou na využití. Tam můžete deaktivovat nebo aktivovat mnoho poskytovatelů najednou nebo provést nastavení pro jednotlivé poskytovatele.

Více informací o datové politice Facebooku naleznete na https://www.facebook.com/policy.php.

Zásady ochrany osobních údajů Google AdSense

Na tomto webu používáme reklamní program Google AdSense (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA).

Přitom mohou být údaje o zobrazeném reklamním materiálu a vaší IP adrese přenášeny na servery v USA a tam vyhodnocovány.

Účelem cookies v AdSense je umožnit lepší reklamu, cookies neobsahují žádná osobní data. Google AdSense odešle do prohlížeče cookie po každém zobrazení, každém kliknutí a každé další činnosti, která vede k volání na server Google Adsense. Pokud prohlížeč cookie přijme, bude tam uložen.

V rámci AdSense mohou poskytovatelé třetích stran umisťovat a číst soubory cookie ve vašem prohlížeči nebo pomocí webových majáků ukládat data, která obdrží prostřednictvím poskytování reklam na webu. Webové majáky jsou malá grafika, která umožňuje záznam souborů protokolu a analýzu souborů protokolu, které se používají pro statistická vyhodnocení pro online marketing.

Zakázat cookies

Můžete smazat soubory cookie, které jsou již v počítači, nebo je můžete kdykoli deaktivovat. Postup se liší v závislosti na prohlížeči. Nejlepší je vyhledávat pokyny v Google pomocí vyhledávacího výrazu „smazat cookies chrome“ nebo „deaktivovat chrome cookies“ v případě prohlížeče Chrome nebo nahradit slovo „chrome“ názvem vašeho prohlížeče, např. B. hrana, firefix, safari.

Pokud nám obecně nedovolíte používat cookies, tj. Deaktivovat je pomocí nastavení vašeho prohlížeče, nemusí některé funkce a stránky fungovat podle očekávání.

Zakázat personalizovanou reklamu

Pokud máte účet Google, můžete přejít na tuto stránku https://adssettings.google.com/authenticated zakázat personalizovanou reklamu. I když se odhlásíte od personalizace reklam, stále se vám mohou zobrazovat reklamy na základě faktorů, jako je vaše přibližná poloha odvozená od vaší adresy IP, typu prohlížeče a nedávných vyhledávacích dotazů.

Můžete zjistit, která data shromažďuje Google a k čemu se tato data používají https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ přečíst.

Zásady ochrany osobních údajů partnerského programu Amazon

Jsme účastníkem partnerského programu Amazon, který umožňuje umisťování Amazonských reklam a partnerských odkazů na webové stránky. Toto umístění Amazonské reklamy vede k úhradě reklamních nákladů.
Aby Amazon mohl sledovat původ objednávek, používá Amazon cookies.
Odpovědnými orgány ve smyslu zákonů na ochranu údajů jsou Amazon Europe Core S.à.rl, Amazon EU S.à.rl, Amazon Services Europe S.à.rl a Amazon Media EU S.à.rl, všichni čtyři rezidenti 5 , Rue Plaetis, L-2338 Luxembourg a Amazon Instant Video Germany GmbH, Domagkstr. 28, 80807 Mnichov. Jako zpracovatel dat Amazon Deutschland Services GmbH, Marcel-Breuer-Str. 12, 80807 Mnichov.
Pokyny k ochraně údajů, jaké informace shromažďuje Amazon a jak je používají, najdete na https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401.

Zdroj: Vytvořeno pomocí Generátor ochrany dat z firmenwebseiten.at ve spolupráci s gsundherum.at

KONTAKT - Zavolejte nám, napište nám zprávu, těšíme se na setkání s vámi:

HERZBLUAT
Marketingová a reklamní agentura
Michael-Walz-Gasse 20
A-5020 Salzburg, Rakousko

office@herzbluat.at

+43 6245 21864

Dkkfm. Gregor Wimmer Reklamní agentura
DIČ: ATU57352377

KONTAKT
Pošlete nám zprávu.

0 1 + =?

HERZKLOPFEN
náš zpravodaj - zaregistrujte se zde:

MICHAEL-WALZ-GASSE 20, 5020 SALZBURG - kde se vyvíjí opravdu dobrá reklama.