+43 6245 21864 - a lázadó forródrót a fantasztikus marketingért.

HERZBLUAT
Marketing- & Reklámügynökség, Salzburg

HERZBLUAT Marketing és reklámügynökség

Lázadók vagyunk. Reklám lázadók.
Olyan stratégiákat dolgozunk ki, amelyek sikeresek.
A marketingért. Reklámozásáért.

Adatvédelem

magánélet

Ezt az adatvédelmi nyilatkozatot azért írtuk, hogy az EU általános adatvédelmi rendeletének rendelkezéseivel összhangban elmagyarázza Önnek, milyen információkat gyűjtünk, hogyan használjuk fel az adatokat, és milyen lehetőségeket kínál Önnek a webhely látogatójaként.

Sajnos a dolgok jellegéből adódóan ezek a magyarázatok nagyon technikusnak tűnnek, de megpróbáltuk a legfontosabb dolgokat ilyen egyszerű és világos módon leírni.

Automatikus adattárolás

Amikor manapság ellátogat webhelyekre, bizonyos információk automatikusan létrejönnek és tárolódnak, beleértve ezen a weboldalon is.

Ha a mai webhelyet meglátogatja, webszerverünk (számítógép, amelyen ezt a weboldalt tárolják) automatikusan elmenti az adatokat, például a készülék IP-címét, a meglátogatott aloldalak címeit, a böngésző részleteit (pl. Chrome, Firefox, Edge, ...), dátum és idő. Nem használjuk ezeket az adatokat, és általában nem adjuk tovább, de nem zárhatjuk ki, hogy ezeket az adatokat jogellenes magatartás esetén megtekintettük.

Személyes adatok tárolása

A weboldalon elektronikus úton nekünk továbbított személyes adatokat, például a nevet, az e-mail címet, a címet vagy más személyes információkat az űrlap vagy a megjegyzés blogba történő benyújtása során, az idővel és az IP-vel együtt mentsük el. A címet csak a megadott célra használják, biztonságosan tárolják, és nem adják tovább harmadik személyeknek.

Ezért az Ön személyes adatait kizárólag azokkal a látogatókkal folytatott kommunikációhoz használjuk, akik kifejezetten felveszik a kapcsolatot, valamint az ezen a weboldalon kínált szolgáltatások és termékek feldolgozására. Az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk tovább az Ön személyes adatait, de nem zárhatjuk ki, hogy ezeket az adatokat jogellenes magatartás esetén megtekintettük.

Ha személyes adatokat e-mailben küld nekünk - ezen a webhelyen kívül -, akkor nem garantálhatjuk az Ön adatainak biztonságos továbbítását és védelmét. Javasoljuk, hogy soha ne küldjön titkosítatlan bizalmas adatokat e-mailben.

Az Ön jogai

Alapvetően joga van információhoz, javításhoz, törléshez, korlátozáshoz, adathordozhatósághoz, visszavonáshoz és kifogáshoz. Ha úgy gondolja, hogy adatainak feldolgozása megsérti az adatvédelmi törvényt, vagy az adatvédelmi igényeket egyéb módon megsértették, panaszt tehet a felügyeleti hatósághoz. Ausztriában ez az adatvédelmi hatóság, amelynek weboldala megtalálható https://www.dsb.gv.at/ find.

TLS titkosítás https-rel

A https-t használjuk az adatok biztonságos továbbítására az interneten. A titkosított adatok védelmét a TLS (Transport Layer Security), a titkosítási protokoll biztonságos adatátvitel céljából történő használatával az interneten biztosíthatjuk. Az adatátviteli védelem használatát a böngésző bal felső sarkában lévő kicsi zár szimbólum és a https séma Internet-címünk részeként történő felhasználása ismeri fel.

Sütik

Webhelyünk HTTP cookie-kat használ a felhasználó-specifikus adatok mentésére.
A süti egy rövid adatcsomag, amelyet a böngésző és a webszerver között cserélnek ki, de számukra teljesen értelmetlen, és csak a webalkalmazáshoz használják, pl. B. egy online üzlet, olyan jelentéssel bír, mint például a virtuális bevásárlókosár tartalma.
Kétféle süti létezik: az első fél által készített sütiket a webhelyünk hozza létre, a harmadik feleket pedig mások készítik Websites (például a Google Analytics).
A sütik három kategóriája van: feltétlenül szükséges sütik a weboldal alapvető funkcióinak biztosításához, funkcionális sütik a weboldal teljesítményének biztosítása érdekében, valamint a célzott sütik a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Sütiket használunk webhelyünk felhasználóbarátabbá tétele érdekében. Egyes sütik az eszközén tárolódnak, amíg törli őket. Ezek lehetővé teszik számunkra, hogy felismerjük böngészőjét a következő látogatás alkalmával.
Ha nem akarja, beállíthatja böngészőjét úgy, hogy az tájékoztassa a sütik beállításáról, és ezt csak egyedi esetekben engedélyezi.
Bármikor törölheti a számítógépen lévő sütiket, vagy deaktiválhatja azokat. Az eljárás elvégzése a böngészőtől függően eltérő: A legjobb az utasításokat a Google-ban a „delete cookies chrome” vagy a „cookie chrome inaktiválása” keresési kifejezéssel keresni egy Chrome böngésző esetében, vagy a „chrome” szót cserélni a böngészőjének nevére, pl. B. él, Firefox, szafari.
Ha általában nem engedi számunkra, hogy sütiket használjunk, vagyis kikapcsoljuk őket a böngésző beállításaival, akkor egyes funkciók és oldalak nem működnek a várt módon.

Hírlevél

Ha feliratkozik hírlevelünkre, továbbítja a fenti személyes adatokat, és feljogosítja a számunkra a jogot, hogy e-mailben kapcsolatba lépjünk Önnel. A hírlevelünkre való feliratkozáskor csak a mentett adatokat használjuk fel, és nem adjuk tovább.

Ha leiratkozik a hírlevélről - erre a linkre minden hírlevél alján található -, akkor töröljük az összes adatot, amelyet a hírlevélre való regisztráció során mentettünk.

A Google Maps adatvédelmi irányelve

A weboldalon a Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA) Google Maps-t használjuk.

A térkép funkcióinak felhasználásával az adatokat továbbítják a Google-nak. Láthatja, mely adatokat gyűjti a Google, és mire használják ezeket az adatokat https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ olvasni.

A Google Analytics adatvédelmi irányelve

A webhelyen a Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA) Google Analyticsét használjuk ezen a weboldalon a látogatói adatok statisztikai értékeléséhez. A Google Analytics célzott sütiket használ erre.

A használati feltételekkel és az adatvédelemmel kapcsolatos további információkért lásd: http://www.google.com/analytics/terms/de.html vagy alatt https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Álnévtelenítés

A GDPR értelmében aggályunk az, hogy javítsuk ajánlatunkat és honlapunkat. Mivel számunkra fontos a felhasználóink ​​magánélete, a felhasználói adatok álnévbe kerülnek. Az adatfeldolgozásra a TKG 96. § Abs 3, valamint az EU-DSGVO Abs 6, a DSGVO (egyetértés) és / vagy f (jogos érdek) 1. cikke értelmében vett jogszabályi rendelkezések alapján kerül sor.

Az adatgyűjtés inaktiválása a Google Analytics segítségével

Segítségével Böngésző-kiegészítők a deaktiváláshoz A Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, dc.js) megakadályozhatja a webhely látogatói számára az adatok felhasználását.

Megakadályozhatja, hogy a Google összegyűjtse a cookie által generált és a webhely használatával kapcsolatos adatokat, és feldolgozza ezeket az adatokat, ha letölti és telepíti a következő link alatt elérhető böngésző-bővítményt: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

A Google Analytics kiegészítő az adatfeldolgozáshoz

Közvetlen vevői szerződést kötöttünk a Google-lal a Google Analytics használatára az „adatfeldolgozási kiegészítés” elfogadásával a Google Analytics szolgáltatásban.

A Google Analytics adatfeldolgozási kiegészítéséről itt olvashat bővebben: https://support.google.com/analytics/answer/3379636?hl=de&utm_id=ad

A Google Analytics IP névtelenítése

Ezen a weboldalon végrehajtottuk a Google Analytics IP-cím anonimizálását. Ezt a funkciót a Google fejlesztette ki, hogy ez a webhely megfeleljen a vonatkozó adatvédelmi előírásoknak és a helyi adatvédelmi hatóságok ajánlásainak, ha megtiltják a teljes IP-cím tárolását. Az IP anonimizálására vagy maszkolására akkor kerül sor, amikor az IP-címek megérkeznek a Google Analytics adatgyűjtő hálózatába, és még az adatok tárolása vagy feldolgozása előtt.

Az IP-névtelenítésről további információkat a következő oldalon találhat https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=de.

A Google Analytics jelentések a demográfiai adatokról és az érdeklődési körökről

Bekapcsoltuk a Google Analytics hirdetési jelentéseinek funkcióit. A demográfiai és érdeklődési kör jelentések tartalmazzák az életkort, a nemet és az érdeklődési köröket. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy jobb képet kapjunk a felhasználóinkról - anélkül, hogy ezeket az adatokat egyedi személyekhez rendelnénk. Többet megtudhat a hirdetési funkciókról a https://support.google.com/analytics/answer/3450482?hl=de_AT&utm_id=ad oldalon.

Használhatja Google-fiókjának tevékenységeit és információit a „Hirdetési beállítások” szakaszban. https://adssettings.google.com/authenticated véget ér a jelölőnégyzettel.

Google Analytics deaktivációs link

Ha rákattint a következőre Deaktiválási link megakadályozhatja, hogy a Google további látogatásokat rögzítsen ezen a webhelyen. Figyelem: A sütik törlése, a böngésző inkognitó / privát módjának használata vagy egy másik böngésző használata ismét adatgyűjtést eredményez.

A Google Analytics letiltása

A Google Fonts adatvédelmi irányelve

Weboldalunkon a Google Inc. betűtípusait használjuk a Google Inc.-től (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA). A Google Betűtípusok használata hitelesítés nélkül történik, és nem küldünk cookie-kat a Google Betűtípusok API-hoz. Ha van Google-fiókja, akkor egyik Google-fiókjának adata sem kerül továbbításra a Google számára, amíg Ön a Google Betűtípusokat használja. A Google csak a CSS és az alkalmazott betűtípusok használatát rögzíti, és ezeket az adatokat biztonságosan tárolja. Ezekről és más kérdésekről további információt a címen talál https://developers.google.com/fonts/faq.

Láthatja, hogy mely adatokat gyűjti a Google, és mire használják ezeket az adatokat https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ olvasni.

A Facebook adatvédelmi politikája

Ezen a weboldalon a Facebook, a Facebook Ireland Ltd. társaság közösségi média hálózatának funkcióit használjuk, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Írország.
Hozzáférhet, hogy a Facebook mely funkciókat (közösségi plug-ineket) biztosítja https://developers.facebook.com/docs/plugins/ olvasni.
Webhelyünk felkeresésével az információk továbbíthatók a Facebookra. Ha van Facebook-fiókja, a Facebook ezeket az adatokat hozzárendelheti személyes fiókjához. Ha nem ezt szeretné, jelentkezzen ki a Facebook-ról.
Az adatvédelmi irányelvek, a Facebook által gyűjtött információk és azok felhasználásának módja megtalálható https://www.facebook.com/policy.php.

A YouTube adatvédelmi irányelvei

Ezen a weboldalon a YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA YouTube-videoszolgáltatását használjuk.

Amikor weboldalunkon olyan oldalakat keres fel, amelyek integrált YouTube-videókat tartalmaznak, az adatokat továbbítják a YouTube-ra, tárolják és kiértékelik.
Ha van YouTube-fiókja és be van jelentkezve, akkor ezeket az adatokat a személyes fiókjához és a benne tárolt adatokhoz rendeli.

Láthatja, hogy mely adatokat gyűjti a Google, és mire használják ezeket az adatokat https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ olvasni.

Twitter adatvédelmi politika

Ezen a weboldalon a Twitter, a Twitter International Company által működtetett közösségi hálózat funkcióit használjuk, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2 D02 AX07, Írország.

Ez azt jelenti, hogy a személyes adatok továbbíthatók a Twitterre is. Nem figyeljük ezt az adatcserét, és nem mentsünk el róla semmit.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a Twitter miként használja fel adatait, az összes információt megtalálhatja a Twitter adatvédelmi irányelvek: https://twitter.com/de/privacy.

Ha van Twitter-fiókja, az adatvédelmi beállításokat a fiókbeállítások alatt módosíthatja https://twitter.com/settings/account . Módosítani

Google+ adatvédelmi irányelvek

A Google+ funkciókat használjuk weboldalunkon, a Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA) által üzemeltetett közösségi hálózaton.

Ha teljes mértékben ki szeretné használni a kínált funkciók előnyeit, szüksége van egy Google-fiókra.

Még akkor is, ha a funkciókat (Google +1 gombok, Google+ jelvény, követés gomb, Google+ megosztási gomb és link, bejelentkezési gomb, társalgó gomb) Google-fiók nélkül használja, az információkat már továbbítják a Google-nak.

Ha a fent felsorolt ​​funkciók használata közben be van jelentkezve Google-fiókjába, adatait a beállítás függvényében menti https://plus.google.com/settings/ világszerte megjelent, a Google összegyűjtötte és értékelte.

Láthatja, hogy mely adatokat gyűjti a Google, és mire használják ezeket az adatokat https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ olvasni.

Az Instagram adatvédelmi irányelvei

Webhelyünkön az Instagram közösségi média hálózatának funkcióit használjuk az Instagram LLC, 1601 Willow Rd, Menlo Park CA 94025, USA-ból.

Az Instagram tartalom beágyazási funkcióival (beágyazási funkció) képeket és videókat jeleníthetünk meg.

Az ilyen funkciókat használó oldalak behívásával az adatokat (IP-cím, böngészőadatok, dátum és idő, sütik) továbbítják az Instagram-nak, tárolják és kiértékelik.

Ha van Instagram-fiókja és be van jelentkezve, akkor ezeket az adatokat a személyes fiókjához és az abban tárolt adatokhoz rendeljük.

Az adatvédelmi irányelvek, az Instagram által gyűjtött információk és az Ön felhasználásának módja megtalálható itt https://help.instagram.com/155833707900388.

A LinkedIn adatvédelmi irányelvei

Weboldalunkon használjuk a LinkedIn közösségi média hálózat funkcióit a LinkedIn Corporation-től (2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA).

Az ilyen funkciókat használó oldalak behívásával az adatokat (IP-cím, böngészőadatok, dátum és idő, cookie-k) továbbítják a Pinterestnek, tárolják és kiértékelik.

Ha rendelkezik LinkedIn-fiókkal, és be van jelentkezve, akkor ezeket az adatokat a személyes fiókjához és a benne tárolt adatokhoz rendeljük.

Az adatvédelmi irányelvek, a LinkedIn által gyűjtött információk és azok felhasználásának módja megtalálható https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Pinterest adatvédelmi irányelvei

Weboldalunkon a Pinterest közösségi médiahálózat gombjait és kütyüit használjuk, a Pinterest Inc. cégtől, a 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, USA-ból.

Az ilyen funkciókat használó oldalak behívásával az adatokat (IP-cím, böngészőadatok, dátum és idő, cookie-k) továbbítják a Pinterestnek, tárolják és kiértékelik.

Az adatvédelmi irányelvek, a Pinterest által gyűjtött információk és azok felhasználási módjai megtalálhatók https://policy.pinterest.com/de/privacy-policy.

XING adatvédelmi nyilatkozat

Weboldalunkon az XING közösségi média hálózat Xing SE, Dammtorstraße 30, 20354 Hamburg, Németország funkcióit használjuk.

Az ilyen funkciókat használó oldalak behívásával az adatok (IP-cím, böngészőadatok, dátum és idő, sütik) továbbításra kerülnek az XING-be, tárolódnak és kiértékelésre kerülnek.

Ha XING-fiókkal rendelkezik, és be van jelentkezve, akkor ezeket az adatokat a személyes fiókjához és a benne tárolt adatokhoz rendeljük.

Az adatvédelmi irányelvek, az XING által gyűjtött információk és azok felhasználásának módja megtalálható itt https://www.xing.com/privacy.

Facebook-Pixel adatvédelmi nyilatkozat

Ezen a weboldalon a Facebook képpontját használjuk a Facebook-tól, a Facebook Ireland Ltd. által üzemeltetett közösségi média hálózattól, a Grand Canal Square 4-től, a Grand Canal Harbourtól, Dublin 2 Írországtól.

Az ezen az oldalon végrehajtott kód képes értékelni azoknak a látogatóknak a viselkedését, akik erre a weboldalra egy Facebook-hirdetésből érkeztek. Ezt fel lehet használni a Facebook hirdetések fejlesztésére, és ezeket az adatokat a Facebook rögzíti és tárolja. Az összegyűjtött adatokat mi nem tekinthetjük meg, hanem csak a reklámozás keretében használhatjuk fel. A Facebook pixel kód használata sütiket is beállít.

A Facebook pixel használatával a weboldal látogatását közlik a Facebook-szal, hogy a Facebook látogatói megfelelő hirdetéseket láthassanak. Ha van Facebook-fiókja és be van jelentkezve, akkor a webhely látogatását a Facebook felhasználói fiókjához rendeli.

Megtudhatja, hogyan használják a Facebook pixelt a hirdetési kampányokhoz https://www.facebook.com/business/learn/facebook-ads-pixel.

A Facebookon módosíthatja a hirdetések beállításait https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen ha be van jelentkezve a Facebookra. A http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/ webhelyen kezelheti preferenciáit a használati alapú online hirdetésekkel kapcsolatban. Itt egyszerre számos szolgáltatót inaktiválhat vagy aktiválhat, vagy megadhatja az egyes szolgáltatók beállításait.

További információt a Facebook adatpolitikájáról a címen talál https://www.facebook.com/policy.php.

Google AdSense adatvédelmi irányelvek

A webhelyen a Google AdSense szolgáltatást, a Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA) hirdetési programját használjuk.

Ennek során a megjelenített reklámanyagok adatait és az Ön IP-címét tovább lehet továbbítani az USA szervereire, és ott ki lehet értékelni.

Az AdSense programban a sütik célja a jobb hirdetés lehetővé tétele; a sütik nem tartalmaznak személyre szabott adatokat. A Google AdSense minden benyomást, minden kattintást és minden egyéb tevékenységet követően egy cookie-t küld a böngészőnek, amely híváshoz vezet a Google Adsense szerverhez. Ha a böngésző elfogadja a sütiket, akkor az el lesz mentve.

Az AdSense részeként harmadik féltől származó szolgáltatók sütiket helyezhetnek el és olvashatnak az Ön böngészőjében, vagy webjelzőket használhatnak az adatok mentésére, amelyeket a webhelyen történő hirdetések révén nyújtanak. A webjelzők kis grafikák, amelyek lehetővé teszik a naplófájlok rögzítését és a naplófájlok elemzését, amelyeket az online marketing statisztikai értékeléséhez használnak.

Letiltja a sütik használatát

Bármikor törölheti a számítógépen lévő sütiket, vagy deaktiválhatja azokat. Az eljárás elvégzése a böngészőtől függően eltérő: A legjobb az utasításokat a Google-ban a „delete cookies chrome” vagy a „cookie chrome inaktiválása” keresési kifejezéssel keresni egy Chrome böngésző esetében, vagy a „chrome” szót cserélni a böngészőjének nevére, pl. B. él, tűzjavítás, szafari.

Ha általában nem engedi számunkra, hogy sütiket használjunk, vagyis kikapcsoljuk őket a böngészője beállításaival, akkor bizonyos funkciók és oldalak nem működnek a várt módon.

Tiltsa le a személyre szabott hirdetéseket

Ha van Google Fiókja, akkor léphet az oldalra https://adssettings.google.com/authenticated Deaktiválja a személyre szabott hirdetéseket. Még akkor is, ha leiratkozik a személyre szabott hirdetésekről, továbbra is láthatja a hirdetéseket olyan tényezők alapján, mint például az Ön IP-címéből származó megközelítő hely, böngésző típusa és a legutóbbi keresési kifejezések.

Láthatja, hogy mely adatokat gyűjti a Google, és mire használják ezeket az adatokat https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ olvasni.

Az Amazon Partnerprogram adatvédelmi irányelve

Részt veszünk az Amazon partnerprogramban, amely lehetővé teszi az Amazon hirdetéseinek és partner linkeinek a weboldalon történő elhelyezését. Az Amazon hirdetésének ezen elhelyezése a reklámköltségek megtérítését eredményezi.
Annak érdekében, hogy meg lehessen követni a megrendelések eredetét, az Amazon sütiket használ.
Az adatvédelmi törvények értelmében a felelős szerv az Amazon Europe Core S.à.rl, az Amazon EU S.à.rl, az Amazon Services Europe S.à.rl és az Amazon Media EU S.à.rl, mind a négy lakos 5 , Rue Plaetis, L-2338 Luxembourg és az Amazon Instant Video Germany GmbH, Domagkstr. 28, 80807 München. Adatfeldolgozóként az Amazon Deutschland Services GmbH, Marcel-Breuer-Str. 12, 80807 München.
Az adatvédelmi iránymutatások, amelyekben az információkat az Amazon összegyűjti, és hogyan használják fel, megtalálhatók az interneten https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401.

Forrás: a Adatvédelmi generátor a firmenwebseiten.at-tól együttműködve gsundherum.at

KAPCSOLAT - Hívjon minket, írjon nekünk üzenetet, várjuk, hogy találkozzunk:

HERZBLUAT
Marketing és reklámügynökség
Michael-Walz-Gasse 20
A-5020 Salzburg, Ausztria

office@herzbluat.at

+43 6245 21864

Dkkfm. Gregor Wimmer reklámügynökség
HÉA-szám: ATU57352377

KAPCSOLAT
Küldjön üzenetet.

0 + 1 =?

HERZKLOPFEN
hírlevelünk - regisztráljon itt:

MICHAEL-WALZ-GASSE 20, 5020 SALZBURG - ahol fejlesztették ki az igazán jó reklámot.