+43 6245 21864 - telefon buntovnika za strašan marketing.

HERZBLUAT
Marketing- & Reklamna agencija, Salzburg

HERZBLUAT Marketinška i reklamna agencija

Mi smo pobunjenici. Reklamni pobunjenici.
Mi razvijamo strategije tako da budete uspješni.
Za vaš marketing. Za vaše oglašavanje.

Izjava o zaštiti privatnosti

privatnost

Napisali smo ovu izjavu o zaštiti podataka da bismo vam objasnili u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka EU koje podatke prikupljamo, kako koristimo podatke i koje mogućnosti imate kao posjetitelj ove web stranice.

Nažalost, u prirodi stvari ova objašnjenja zvuče vrlo tehničko, ali pokušali smo opisati najvažnije stvari na tako jednostavan i jasan način.

Automatsko pohranjivanje podataka

Kada danas posjetite web stranice, određene se informacije automatski stvaraju i pohranjuju, uključujući i na ovoj web stranici.

Ako posjetite našu web stranicu kao i do sada, naš web poslužitelj (računalo na kojem je pohranjena ta web stranica) automatski sprema podatke poput IP adrese vašeg uređaja, adrese posjetljenih podstranica, detalje o vašem pregledniku (npr. Chrome, Firefox, Edge, ...) datum i vrijeme. Te podatke ne koristimo i obično ih ne prenosimo, ali ne možemo isključiti da će ovi podaci biti pregledani u slučaju ilegalnog ponašanja.

Pohrana osobnih podataka

Osobne podatke koje nam na ovoj web stranici šaljete elektroničkim putem, kao što su ime, adresa e-pošte, adresa ili drugi osobni podaci u kontekstu slanja obrasca ili komentara na blogu, pohranjujemo se zajedno s vremenom i IP-om Adresa se koristi samo za određene svrhe, pohranjuje se sigurno i ne prosljeđuje trećim stranama.

Stoga vaše osobne podatke koristimo samo za komunikaciju s posjetiteljima koji izričito traže kontakt i za obradu usluga i proizvoda koji se nude na ovoj web stranici. Ne prenosimo vaše osobne podatke bez vašeg pristanka, ali ne možemo isključiti da će ovi podaci biti pregledani u slučaju ilegalnog ponašanja.

Ako nam pošaljete osobne podatke e-poštom - izvan ove web stranice - ne možemo jamčiti siguran prijenos i zaštitu vaših podataka. Preporučujemo da nikada ne šaljete povjerljive podatke nešifrirane putem e-maila.

Ihre Rechte

U principu imate pravo na informacije, ispravljanje, brisanje, ograničenje, prenosivost podataka, opoziv i prigovor. Ako smatrate da obrada vaših podataka krši zakon o zaštiti podataka ili su zahtjevi za zaštitu podataka povrijeđeni na bilo koji drugi način, možete se žaliti nadzornom tijelu. U Austriji je to tijelo za zaštitu podataka na čijoj web stranici možete pronaći https://www.dsb.gv.at/ pronaći.

TLS enkripcija s https-om

Mi koristimo https za siguran prijenos podataka na Internetu. Korištenjem TLS (Transport Layer Security), protokola enkripcije za siguran prijenos podataka na Internetu, možemo osigurati zaštitu povjerljivih podataka. Upotrebu ove zaštite od prijenosa podataka možete prepoznati po malom znaku zaključavanja u gornjem lijevom dijelu preglednika i upotrebi https sheme kao dijela naše internetske adrese.

keksi

Naša web stranica koristi HTTP kolačiće za spremanje podataka specifičnih za korisnika.
Kolačić je paket kratkih podataka koji se razmjenjuju između web preglednika i web poslužitelja, ali je za njih potpuno besmislen i koristi se samo za web aplikaciju, npr. B. internetska trgovina poprima značenje, poput sadržaja virtualne košarice.
Postoje dvije vrste kolačića: kolačiće prve strane izrađuje naša web stranica, a kolačiće treće strane kreiraju drugi Websites (npr. Google Analytics).
Razlikuju se između tri kategorije kolačića: apsolutno potrebni kolačići za osiguravanje osnovnih funkcija web stranice, funkcionalni kolačići za osiguravanje performansi web stranice i ciljani kolačići za poboljšanje korisničkog iskustva.
Mi koristimo kolačiće kako bismo našu web stranicu učinili prijateljskijom. Neki kolačići ostaju pohranjeni na vašem uređaju dok ih ne izbrišete. Omogućuju nam da prepoznamo vaš preglednik sljedeći put kad ga posjetite.
Ako to ne želite, možete postaviti svoj preglednik tako da vas obavještava o postavkama kolačića i da to dopuštate samo u pojedinačnim slučajevima.
Kolačiće koji su već na vašem računalu možete izbrisati ili deaktivirati kolačiće u bilo kojem trenutku. Postupak za to razlikuje se ovisno o pregledniku. Najbolje je potražiti upute na Googleu pomoću pretraživačkog izraza "izbriši kolačiće krom" ili "deaktiviraj kolačiće krom" u slučaju preglednika Chrome ili zamijeniti riječ "krom" imenom svog preglednika, npr. B. rub, krijesnica, safari.
Ako nam općenito ne dopuštate upotrebu kolačića, tj. Deaktiviranje ih pomoću postavki vašeg preglednika, neke funkcije i stranice možda neće raditi kako smo očekivali.

Novosti

Ako se pretplatite na naš newsletter, odašiljete gore navedene osobne podatke i dajete nam pravo da vas kontaktiramo e-poštom. Podaci pohranjeni samo prilikom registracije na newsletter koristimo samo naše podatke i ne prenosimo ih dalje.

Ako odjavite pretplatu na bilten - vezu ćete naći na dnu svakog biltena - tada ćemo izbrisati sve podatke koji su bili spremljeni kad ste se registrirali za bilten.

Pravila o privatnosti Google Maps

Na našoj web stranici koristimo Google Maps od tvrtke Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA).

Korištenjem funkcija ove karte podaci se prenose Googleu. Možete vidjeti za koje podatke Google prikuplja i za što se ti podaci koriste https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ čitati.

Pravila o privatnosti usluge Google Analytics

Na ovoj web stranici koristimo Google Analytics od tvrtke Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, SAD) za statističku procjenu podataka o posjetiteljima. Google Analytics za to koristi ciljane kolačiće.

Za više informacija o Uvjetima korištenja i privatnosti pogledajte http://www.google.com/analytics/terms/de.html ili ispod https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Pseudonymization

Naša briga u smislu GDPR-a je poboljšati našu ponudu i našu web stranicu. Budući da nam je važna privatnost naših korisnika, podaci o korisnicima su pseudonimizirani. Obrada podataka odvija se na temelju zakonskih odredbi § 96 Abs 3 TKG kao i članka 6. EU-DSGVO Abs 1 lit a (pristanak) i / ili f (legitimni interes) DSGVO.

Deaktivacija prikupljanja podataka putem usluge Google Analytics

Pomoću Dodaci preglednika za deaktivaciju Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, dc.js) može spriječiti posjetitelje web stranice da koriste svoje podatke.

Možete spriječiti Google da prikuplja podatke generirane kolačićem i koji se odnose na vašu upotrebu web mjesta te da obrađuje te podatke preuzimanjem i instaliranjem dodataka preglednika koji je dostupan na sljedećoj vezi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Dodatak Google Analytics za obradu podataka

S Googleom smo sklopili direktan ugovor o korištenju usluge Google Analytics prihvaćanjem „dodatka za obradu podataka“ u usluzi Google Analytics.

Više o dodatku za obradu podataka za Google Analytics možete saznati ovdje: https://support.google.com/analytics/answer/3379636?hl=de&utm_id=ad

Anonimizacija IP adrese Google Analytics

Proveli smo anonimizaciju IP adrese Google Analytics na ovoj web stranici. Google je tu funkciju razvio tako da ovo web mjesto može biti u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka i preporukama lokalnih vlasti za zaštitu podataka ako zabrane pohranjivanje pune IP adrese. Anonimiranje ili maskiranje IP-a vrši se čim IP adrese stignu u mrežu za prikupljanje podataka Google Analytics i prije pohrane ili obrade podataka.

Više informacija o anonimnosti IP adrese možete pronaći na https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=de.

Google Analytics izvještava o demografiji i interesima

Uključili smo funkcije za izvješća o oglašavanju u usluzi Google Analytics. Izvješća o demografiji i interesima uključuju dob, spol i interese. To nam omogućava bolju sliku naših korisnika - bez mogućnosti da te podatke dodijelimo pojedinim osobama. Možete saznati više o oglašavačkim funkcijama na https://support.google.com/analytics/answer/3450482?hl=de_AT&utm_id=ad.

Aktivnosti i informacije vašeg Google računa možete koristiti u odjeljku "Postavke za oglašavanje" https://adssettings.google.com/authenticated završi potvrdnim okvirom.

Veza za deaktivaciju Google Analytics

Ako kliknete sljedeće Veza za deaktivaciju možete spriječiti Google da bilježi daljnje posjete ovoj web stranici. Upozorenje: Brisanje kolačića, upotreba anonimnog / privatnog načina vašeg preglednika ili upotreba drugog preglednika rezultirat će ponovnim prikupljanjem podataka.

Onemogućavanje Google Analytics

Pravila o privatnosti Google Fonts

Na našoj web stranici koristimo Google fontove tvrtke Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, SAD). Upotreba Google fontova odvija se bez provjere autentičnosti i kolačići se ne šalju API-ju za Google fontove. Ako imate Google račun, niti jedan od podataka vašeg Google računa neće se prenositi Googleu dok koristite Google Fontove. Google bilježi samo CSS i korištene fontove i sigurno pohranjuje ove podatke. Više o tim i drugim pitanjima možete pronaći na https://developers.google.com/fonts/faq.

Možete vidjeti za koje podatke Google prikuplja i za što se ti podaci koriste https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ čitati.

Facebook politika privatnosti

Na ovoj web stranici koristimo funkcije Facebooka, mreže društvenih medija tvrtke Facebook Ireland Ltd., Trg Grand Canal 4, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland.
Možete pristupiti funkcijama (društvenim dodacima) koje Facebook pruža https://developers.facebook.com/docs/plugins/ čitati.
Posjetom naše web stranice informacije se mogu prenijeti na Facebook. Ako imate Facebook račun, Facebook može te podatke dodijeliti vašem osobnom računu. Ako to ne želite, odjavite se s Facebooka.
Smjernice za zaštitu podataka, koje informacije Facebook prikuplja i kako ih upotrebljavate možete pronaći na https://www.facebook.com/policy.php.

Pravila o privatnosti YouTubea

Na ovom web mjestu koristimo video servis usluge YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Kada posjetite stranice na našoj web stranici u koje su ugrađeni YouTube videozapisi, podaci se prenose na YouTube, pohranjuju i procjenjuju.
Ako imate račun na YouTubeu i prijavljeni ste, ti se podaci dodjeljuju vašem osobnom računu i podacima pohranjenim na njemu.

Možete vidjeti za koje podatke Google prikuplja i za što se ti podaci koriste https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ čitati.

Politika privatnosti Twittera

Na ovoj web stranici koristimo funkcije Twittera, društvene mreže kojom upravlja Twitter International Company, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2 D02 AX07, Irska.

To znači da se osobni podaci mogu prenijeti i na Twitter. Mi ne nadgledamo ovu razmjenu podataka i ne štedimo na tome ništa.

Ako želite znati više o tome kako Twitter koristi vaše podatke, sve informacije možete pronaći u Twitter smjernice za zaštitu podataka na https://twitter.com/de/privacy.

Ako imate Twitter račun, možete promijeniti postavke zaštite podataka u postavkama računa ispod https://twitter.com/settings/account . Mijenjati

Pravila o privatnosti usluge Google+

Na našoj web stranici koristimo funkcije Google+, društvenu mrežu kojom upravlja Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, SAD).

Ako želite u potpunosti iskoristiti ponuđene značajke, potreban vam je Google račun.

Čak i kada koristite funkcije (Google +1 gumbe, Google+ značku, gumb praćenja, gumb za dijeljenje na Google+ i vezu, gumb za prijavu, gumb hangouta) bez Google računa, informacije se već prenose Googleu.

Ako ste prijavljeni na svoj Google račun tijekom korištenja gore navedenih funkcija, vaši će se podaci pohranjivati ​​ovisno o postavci https://plus.google.com/settings/ objavljen širom svijeta, a prikupio ih i ocijenio Google.

Možete vidjeti za koje podatke Google prikuplja i za što se ti podaci koriste https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ čitati.

Pravila o privatnosti na Instagramu

Na našoj web stranici koristimo funkcije Instagram mreže društvenih medija tvrtke Instagram LLC, 1601 Willow Rd, Menlo Park CA 94025, USA.

Pomoću funkcija za ugradnju Instagram sadržaja (funkcija ugradnje) možemo prikazati slike i videozapise.

Pozivanjem stranica koje koriste takve funkcije, podaci (IP adresa, podaci preglednika, datum i vrijeme, kolačići) prenose se u Instagram, pohranjuju i procjenjuju.

Ako imate Instagram račun i prijavljeni ste, ti će se podaci dodijeliti vašem osobnom računu i podacima pohranjenim na njemu.

Smjernice za zaštitu podataka, koje podatke Instagram prikuplja i kako ih koristite možete pronaći na https://help.instagram.com/155833707900388.

Pravila o privatnosti LinkedIna

Na našoj web stranici koristimo funkcije mreže društvenih medija LinkedIn tvrtke LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA.

Pozivanjem stranica koje koriste takve funkcije, podaci (IP adresa, podaci preglednika, datum i vrijeme, kolačići) šalju se Pinterestu, pohranjuju i procjenjuju.

Ako imate LinkedIn račun i prijavljeni ste, ti će podaci biti dodijeljeni vašem osobnom računu i podacima pohranjenim na njemu.

Pravila o privatnosti, informacije koje LinkedIn prikuplja i kako ih koristite možete pronaći na https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Politika privatnosti Pinterest-a

Na našim stranicama koristimo gumbe i widgete iz mreže društvenih medija Pinterest, tvrtke Pinterest Inc., ulica Brannan 808, San Francisco, CA 94103, USA.

Pozivanjem stranica koje koriste takve funkcije, podaci (IP adresa, podaci preglednika, datum i vrijeme, kolačići) šalju se Pinterestu, pohranjuju i procjenjuju.

Smjernice za zaštitu podataka, podatke koje Pinterest prikuplja i kako ih koriste mogu se pronaći na https://policy.pinterest.com/de/privacy-policy.

Izjava o zaštiti podataka XING

Na našoj web stranici koristimo funkcije mreže društvenih medija XING iz tvrtke XING SE, Dammtorstraße 30, 20354 Hamburg, Njemačka.

Pozivanjem stranica koje koriste takve funkcije, podaci (IP adresa, podaci preglednika, datum i vrijeme, kolačići) prenose se u XING, pohranjuju se i procjenjuju.

Ako imate XING račun i prijavljeni ste, ti će podaci biti dodijeljeni vašem osobnom računu i podacima pohranjenim na njemu.

Smjernice za zaštitu podataka, informacije koje XING prikuplja i kako ih koristite možete pronaći na https://www.xing.com/privacy.

Izjava o zaštiti podataka na Facebooku

Na ovoj web stranici koristimo Facebook piksel iz Facebooka, mrežu društvenih medija kojom upravlja Facebook Ireland Ltd., Trg Grand Canal 4, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland.

Kôd implementiran na ovoj stranici može procijeniti ponašanje posjetitelja koji su na ovu web stranicu došli putem Facebook oglasa. To se može koristiti za poboljšanje Facebook oglašavanja, a te podatke Facebook bilježi i pohranjuje. Snimljene podatke ne možemo pregledati, ali mogu se koristiti samo u kontekstu reklama. Upotreba Facebook piksel koda također postavlja kolačiće.

Korištenjem Facebook piksela, posjet ovoj web stranici se priopćuje Facebooku kako bi posjetitelji Facebooka mogli vidjeti prikladne oglase. Ako imate Facebook račun i prijavljeni ste, vaš posjet ovom web mjestu bit će dodijeljen vašem Facebook korisničkom računu.

Možete saznati kako se Facebook piksel koristi za reklamne kampanje na https://www.facebook.com/business/learn/facebook-ads-pixel.

Možete promijeniti svoje postavke za reklame na Facebooku https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen ako ste prijavljeni na Facebook. Na http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/ možete upravljati svojim preferencijama u vezi s internetskim oglašavanjem na temelju upotrebe. Tamo možete deaktivirati ili aktivirati više pružatelja usluga odjednom ili izvršiti podešavanja za pojedine davatelje usluga.

Više podataka o Facebook politici podataka možete pronaći na https://www.facebook.com/policy.php.

Pravila o privatnosti Google AdSensea

Na ovoj web stranici koristimo Google AdSense, program oglašavanja tvrtke Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA).

Pri tome se podaci o prikazanom reklamnom materijalu i vaša IP adresa mogu prenijeti poslužiteljima u SAD-u i tamo ih procijeniti.

U AdSenseu kolačići su namijenjeni omogućavanju boljeg oglašavanja, a kolačići ne sadrže personalizirane podatke. Google AdSense šalje kolačić pregledniku nakon svakog pojavljivanja, svakog klika i svake druge aktivnosti koja vodi pozivu na poslužitelj Google Adsense. Ako preglednik prihvati kolačić, on će se tamo spremiti.

Kao dio AdSensea, davatelji trećih strana mogu postavljati i čitati kolačiće u vaš preglednik ili koristiti web-маяle za spremanje podataka koje dobivaju oglašavanjem na web mjestu. Web beacons su male grafike koje omogućuju snimanje datoteka i analizu datoteka zapisa koji se koriste za statističke procjene za mrežni marketing.

Onemogući kolačiće

Kolačiće koji su već na vašem računalu možete izbrisati ili deaktivirati kolačiće u bilo kojem trenutku. Postupak za to razlikuje se ovisno o pregledniku, najbolje je potražiti upute na Googleu pomoću pretraživačkog izraza "izbriši kolačiće krom" ili "deaktiviraj kolačiće krom" u slučaju preglednika Chrome ili zamijeniti riječ "krom" imenom svog preglednika, npr. B. rub, krijesnica, safari.

Ako nam općenito ne dopuštate upotrebu kolačića, tj. Deaktiviranje ih pomoću postavki vašeg preglednika, neke funkcije i stranice možda neće raditi kako smo očekivali.

Onemogući personalizirano oglašavanje

Ako imate google račun, možete otići na stranicu https://adssettings.google.com/authenticated Deaktiviraj personalizirano oglašavanje. Čak i ako se isključite iz personaliziranja oglasa, i dalje možete vidjeti oglase na temelju čimbenika kao što je vaša približna lokacija, izvedena iz vaše IP adrese, vrste preglednika i nedavnih pojmova za pretraživanje.

Možete vidjeti za koje podatke Google prikuplja i za što se ti podaci koriste https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ čitati.

Pravila o privatnosti programa Amazon Affiliate Program

Sudjelujemo u Amazonovom partnerskom programu koji omogućava postavljanje Amazon reklama i partnerskih veza na web stranice. Ovaj plasman oglašavanja u Amazonu rezultira povratom troškova oglašavanja.
Kako bi mogla pratiti porijeklo narudžbi, Amazon koristi kolačiće.
Odgovorno tijelo u smislu zakona o zaštiti podataka su Amazon Europe Core S.à.rl, Amazon EU S.à.rl, Amazon Services Europe S.à.rl i Amazon Media EU S.à.rl, sva četiri stanovnika 5 , Rue Plaetis, L-2338 Luksemburg i Amazon Instant Video Germany GmbH, Domagkstr. 28, 80807 München. Kao obradnik podataka, Amazon Deutschland Services GmbH, Marcel-Breuer-Str. 12, 80807 München.
Smjernice za zaštitu podataka, koje informacije Amazon prikuplja i kako ih koriste mogu se pronaći na https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401.

Izvor: Stvoreno s Generator zaštite podataka iz tvrtke firmenwebseiten.at u suradnji s gsundherum.at

OBRATITE - Nazovite nas, napišite nam poruku, radujemo se vašem susretu:

HERZBLUAT
Marketinška i reklamna agencija
Michael-Walz-Gasse 20
A-5020 Salzburg, Austrija

office@herzbluat.at

+43 6245 21864

Dkkfm. Gregor Wimmer reklamna agencija
PDV broj: ATU57352377

OBRATITE
Pošaljite nam poruku.

1 + 2 =?

HERZKLOPFEN
naš newsletter - registrirajte se ovdje:

MICHAEL-WALZ-GASSE 20, 5020 SALZBURG - gdje se razvija stvarno dobra reklama.